Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Proiectul de asfaltare a 5,5 km de drumuri va începe în curând

Un nou proiect de asfaltare a drumurilor din comună va începe în curând. Compania Națională de Investiții (CNI) a finalizat licitația pentru desemnarea constructorului care va asfalta mai mult drumuri din comună, cu o lungime totală de 5,5 km. CNI, companie aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării, a preluat aceste drumuri pe durata realizării lucrărilor și le va preda înapoi autorităților locale după ce vor fi gata. Potrivit unei adrese trimite autorităților locale, licitația a fost câștigată de asocierea SC Beny Alex SRl & Bridge Construct SRL. Beny Alex este o firmă de construcții din Satu Mare, în timp ce Bridge Construct SRL este o societate specializată în realizarea documentațiilor tehnice. Cele două firme s-au asociat deoarece contractul încheiat cu CNI pe data de 31 iulie prevede și realizarea proiectului tehnic, după care vor începe efectiv lucrările la drumuri. Satele în care se vor asfalta drumuri sunt: Dumitreștii de Sus, Dumitrești Centru, Roșcari, Biceștii de Sus și Biceștii de Jos.

”Lucrările ar trebui să înceapă în această toamnă, dar acest lucru depinde de cât de repede va fi realizat proiectul tehnic și de condițiile meteorologice. Deocamdată, așteptăm ca reprezentanții firmelor câștigătoare să vină în comună și să ia legătura cu noi, în vederea realizării proiectului tehnic”, a declarat primarul Petrică Dogaru.

Primăria Dumitrești a început anul trecut demersurile pentru a obține finanțare de la CNI. Proiectul vine în continuarea investiției în modernizarea drumurilor realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, unde asfaltarea s-a încheiat.

Sari la conținut