Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Primarul Petrică Dogaru a fost premiat pentru activitatea în administrație la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România

Primarul comunei Dumitrești, Petrică Dogaru, participă în această perioadă la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România (ACoR), alături de alți primari din Vrancea. Cel mai important eveniment al asociației care reprezintă primarii din mediul rural se află la a XXI-a ediție și a început pe 18 februarie, la București. Lucrările vor dura până pe data 21 februarie.

Primarul Petrică Dogaru a primit luni, 19 februarie, două distincții pentru activitatea desfășurată la conducerea administrației locale din Dumitrești. Reprezentanții ACoR i-au acordat edilului titlul ”Primar de 5 stele”. Diploma se acordă primarilor care au mai multe mandate obținute în fruntea comunităților locale și s-au remarcat prin realizările pe care le-au avut.

O altă distincție primită de primarul Petrică Dogaru este o diplomă de excelență în administrația publică acordată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice ”pentru  activitatea desfășurată în administrația publică și contribuția la dezvoltare durabilă”. Diploma i-a fost acordată chiar de către viceprim – ministrul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, care a participat la întâlnirea primarilor din toată țara.

La Asociația Generală a ACoR a participat, luni, primul ministru Viorica Dăncilă, care a afirmat că unul dintre obiectivele guvernului pe care îl conduce este reducerea decalajului dintre comune și orașe cu 15% până în anul 2020. Un aport esențial îl va avea etapa a doua a Programului Național de  Dezvoltare Locală (PNDL). La rândul său, viceprim – ministrul Paul Stănescu le-a solicitat primarilor prezenți să se implice în găsirea unei formule de finanțare pentru unitățile administrativ teritoriale.

Sari la conținut