Primăria Dumitrești le cere agenților economici să selecteze deșeurile din carton și hârtie

Primăria Dumitrești le solicită agenților economici din comună să selecteze deșeurile din carton și hârtie și să le preseze, pentru a ocupa un spațiu cât mai mic în mașina de salubritate care strânge deșeurile selectate. Demersul primăriei vine ca urmare a faptului că mașina de gunoi menajer se umple repede cu gunoi nesortat, care  conține foarte multe cartoane și hârtii.

”Ca urmare a faptului că mașina de gunoi menajer de la firma SC Gemina  Servexim SRL care prestează serviciile de colectare a gunoiului menajer în comuna Dumitrești se umple prea repede cu o cantitate mare de gunoi nesortat care conține foarte multe cartoane și hârtie, solicităm prin prezenta ca toți agenții economici din comună să selecteze separat deșeurile de carton și hârtie și să le preseze pentru a ocupa cât mai puțin spațiu în mașina de gunoi selectiv”, se arată în comunicarea adresată agenților economici din comună.

Primăria Dumitrești aduce la cunoștință că ridicarea gunoiului selectiv (plastic, hârtie, carton) se va face în aceeași zi cu gunoiul menajer, începând cu ora 8.00.

”De asemenea, vă informăm că ridicarea gunoiului selectiv (plastic, hârtie, carton) se va face  începând cu ora 8.00, în aceeași zi cu gunoiul menajer, cu rugămintea ca gunoiul menajer să fie pus separat de deșeurile de plastic, hârtie și carton. Mașina Primăriei Dumitrești care ridică gunoiul selectiv va veni  împreună cu mașina firmei SC Gemina Servexim SRL”, informează Primăria Dumitrești.

Comunicarea Primăriei Dumitrești adresată agenților economici cu privire la selectarea deșeurilor:

Comunicare deșeuri agenți economici

Categorii: Știri

Sari la conținut