Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Mii de participanți la sărbătoarea comunei Dumitrești

”Ziua comunei Dumitrești” a atras duminică peste 1000 de persoane pe stadionul din centrul comunei. Atmosfera de bună dispoziție a fost asigurat de un spectacol, care a început la ora 14.00 și s-a încheiat seara târziu, cu concertul susținut de Fuego.

 

Sărbătoarea comunei, ajunsă la a XI-a ediție, a adunat foarte mulți locuitori ai Dumitreștiului, dar și din localitățile învecinate. Evenimentul a avut tot ceea ce trebuie pentru a fi unul reușit: comercianți care au venit să vândă diverse produse și să îi distreze pe copii cu echipamente de joacă, în timp ce pe scenă au urcat artiști cunoscuți.

 

În prima parte a spectacolului au evoluat ansamblurile comunelor de pe Valea Râmnicului, printre care și Ansamblul Sânzienele din Dumitrești. Artiștii Ansamblul Folcloric Țara Vrancei au încântat spectatorii timp de două ore, cu cântece și dansuri din mai multe zone ale țării.

 

Seara s-a încheiat cu concertul susținut de cunoscutul și îndrăgitul artist Fuego, care a cântat la ”Ziua comunei Dumitrești” cântecele care l-au făcut cunoscut în întreaga țară. Acesta s-a aflat pentru prima dată la Dumitrești și a făcut un spectacol memorabil, în stilul său inconfundabil.

Sari la conținut