Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Lucrările la Căminul cultural sunt într-un stadiu avansat

La Căminul cultural din centrul comunei Dumitrești se muncește în ritm susținut pentru ca investiția să fie terminată până la sfârșitul lunii noiembrie. În ultima perioadă s-a lucrat la schimbarea acoperișului, pentru că nu a mai plouat și s-au putut montat noile grinzi.

”Lucrările la această investiție sunt într-un stadiu avansat de realizare, chiar dacă au fost perioade în luna iulie când a plouat foarte mult. Constructorul vrea să termine investiția în termenul convenit cu Compania Națională de Investiții și credem că la sfârșitul lunii noiembrie vom avea un cămin care să corespundă necesităților actuale pentru organizarea evenimentelor”, a declarat primarul Petrică Dogaru.

Clădirea va avea două săli pentru evenimente. Cea de deasupra va fi amenajată și cu scenă, spre deosebire de cea de la subsol. Ambele săli vor fi prevăzute cu grupuri sanitare, vestiare, cabine pentru artiști și alte facilități. Proiectul de reabilitare și modernizare a Căminului cultural este realizat de Compania Națională de Investiții, care asigură finanțarea obiectivului și a desemnat firma care realizează lucrările. La final, clădirea va fi redată în administrare autorităților locale.

 

Sari la conținut