Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

A fost turnat primul strat de asfalt în satul Biceștii de Sus

În satul Biceștii de Sus a fost turnat primul strat de asfalt pe drumurile care sunt modernizate cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). În acest an s-a lucrat pe drumuri cu o lungime totală de 4 km, însă, din păcate, ritmul nu a fost cel dorit de autoritățile locale.

”Am cerut firmei care realizează lucrarea să facă urgent șanțuri pentru ca în porțiunile în pantă ploile să nu strice asfaltul. Stratul de uzură va fi turnat, cel mai probabil, în primăvara anului următor”, a spus primarul Petrică Dogaru.

Proiectul prevede modernizarea a 7 km de drumuri, din care anul trecut s-au executat lucrări în satul Motnău, pe o lungime de 3 km. Investiția este realizată de firma Recon și Doje, care a câștigat licitația organizată de autoritățile locale și care ar fi trebuit să finalizeze deja asfaltarea drumurilor.

”Ne bucurăm că a fost turnat primul strat de asfalt și pe aceste drumuri se poate circula în condiții bune. Voi solicita constructorului să termine în cel mai scurt timp posibil finalizarea întregii investiții”, a declarat primarul comunei Dumitrești.

Comuna mai are un proiect de asfaltare a 4,7 km de drumuri comunale depus la Compania Națională de Investiții, care a trecut deja de mai multe etape de evaluare și are toate șansele să fie aprobat.

 

 

Sari la conținut