Contractul pentru apă și canalizare a fost semnat

Primarul Petrică Dogaru a semnat, la sfârșitul lunii ianuarie, contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării pentru realizarea unui sistem de apă și canalizare în satele Biceștii de Sus și Roșcari. Suma aprobată pentru această investiție prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) este de 6,6 milioane lei.

”Am semnat contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării, după ce am răspuns la toate clarificările solicitate cu privire la această investiție. Vom demara în cel mai scurt timp posibil procedurile de achiziție publică pentru a stabili firma care va realiza această investiție importantă pentru comuna Dumitrești. Sperăm ca licitația să decurgă fără probleme, pentru a putea începe lucrările”, a declarat primarul Petrică Dogaru.

Realizarea sistemului de apă și canalizare în satele Biceștii de Sus și Roșcari presupune captarea sursei de apă, realizarea unei stații de tratare, distribuție, stație de epurare și rețele canalizare. Cele două sate au fost alese pentru că sursa de apă se află la suprafață și este ușor de captat și de distribuit.

 

Categorii: Știri

Etichete: ,,,,,

Sari la conținut