Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Compania Națională de Investiții începe licitația pentru asfaltarea drumurilor

Proiectul Primăriei Dumitrești de asfaltare a 5,5 km de drumuri a fost aprobat de Compania Națională de Investiții și de Ministerul Dezvoltării. După ce a trecut de toate etapele de verificare, a fost emis ordinul de ministru prin care s-a stabilit că investiția va fi realizată. Proiectul de asfaltare se află la serviciul de achiziții al Companiei Naționale de Investiții pentru a fi scos la licitație, în vederea stabilirii firmei care va realiza lucrările. Satele în care se vor asfalta drumuri sunt: Dumitreștii de Sus, Dumitrești Centru, Roșcari, Biceștii de Sus și Biceștii de Jos. Primăria trebuie să contribuie cu suma de 180.000 lei, care a fost inclusă în bugetul acestui an.

”Sperăm ca licitația organizată de CNI să dureze cât mai puțin, dar acest lucru nu depinde de noi. Important este faptul că această investiție a fost aprobată, a primit finanțare și urmează a fi realizată”, a declarat primarul Petrică Dogaru.

În acest an se va încheia și proiectul de asfaltare pe drumuri cu o lungime de 7,5 km derulat în ultimii doi ani în satele Motnău și Biceștii de Sus. Firma care realizează investiția a terminat asfaltarea drumurilor încă de la finalul anului trecut, însă au mai rămas de făcut o serie de lucrări conexe, pentru ca proiectul să fie declarat terminat. Este vorba de amenajarea șanțurilor și a intersecțiilor. Fondurile au fost asigurate de Ministerul Dezvoltării, iar primăria a mai prevăzut în bugetul local încă 200.000 de lei, care reprezintă contribuția proprie.

Sari la conținut