Compania Națională de Investiții începe licitația pentru asfaltarea drumurilor

Proiectul Primăriei Dumitrești de asfaltare a 5,5 km de drumuri a fost aprobat de Compania Națională de Investiții și de Ministerul Dezvoltării. După ce a trecut de toate etapele de verificare, a fost emis ordinul de ministru prin care s-a stabilit că investiția va fi realizată. Proiectul de asfaltare se află la serviciul de achiziții al Companiei Naționale de Investiții pentru a fi scos la licitație, în vederea stabilirii firmei care va realiza lucrările. Satele în care se vor asfalta drumuri sunt: Dumitreștii de Sus, Dumitrești Centru, Roșcari, Biceștii de Sus și Biceștii de Jos. Primăria trebuie să contribuie cu suma de 180.000 lei, care a fost inclusă în bugetul acestui an.

”Sperăm ca licitația organizată de CNI să dureze cât mai puțin, dar acest lucru nu depinde de noi. Important este faptul că această investiție a fost aprobată, a primit finanțare și urmează a fi realizată”, a declarat primarul Petrică Dogaru.

În acest an se va încheia și proiectul de asfaltare pe drumuri cu o lungime de 7,5 km derulat în ultimii doi ani în satele Motnău și Biceștii de Sus. Firma care realizează investiția a terminat asfaltarea drumurilor încă de la finalul anului trecut, însă au mai rămas de făcut o serie de lucrări conexe, pentru ca proiectul să fie declarat terminat. Este vorba de amenajarea șanțurilor și a intersecțiilor. Fondurile au fost asigurate de Ministerul Dezvoltării, iar primăria a mai prevăzut în bugetul local încă 200.000 de lei, care reprezintă contribuția proprie.

Categorii: Știri

Etichete: ,,,

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support