Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Au reînceput lucrările de asfaltare în comună

La Dumitrești a început asfaltarea drumurilor care sunt prinse în proiectul demarat anul trecut. Investiția finanțată cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), prevede asfaltarea a 7,1 km de drumuri în satele Motnău, Dumitreștii de Sus și Biceștii de Sus.

 

Anul trecut s-au realizat lucrări pe 3 km, iar în acest an trebuie finalizat proiectul. Constructorul care trebuie să realizeze această lucrări este SC Recon și Doje SRL București, societate care nu a respectat până acum termenele prevăzute în contract. Recent, firma a început asfaltarea și pe drumurile care mai trebuie modernizate.

 

”Au fost pregătite pentru asfaltare drumuri în lungime de 2,5 km, însă constructorul a întârziat începerea lucrărilor. Noi am făcut toate demersurile necesare pentru ca firma să își respecte obligațiile și suntem pregătiți chiar să reziliem contractul dacă nu se întâmplă acest lucru. Sperăm însă ca firma care realizează această investiție să înțeleagă situația și să finalizeze cei 4,1 km de drumuri care au mai rămas”, a declarat primarul Petrică Dogaru.

 

 Constructorul a început să lucreze în satul Biceștii de Sus, unde s-a început turnarea asfaltului. Autoritățile locale vor ca firma să termine lucrările în termen de două luni, altfel contractul cu Recon și Doje SRL va fi reziliat.

Sari la conținut